> Home
> Even voorstellen
> Behandelingen
> Prijsinfo
> Voetverzorgingstips
> Contact
Déjà Voet
Hillenraadstraat 16
4834 JE Breda,
Nederland
Tel.: 076-5873323
 
Deja Voet

Pedicure behandelingen

Basis Pedicure behandeling
– Behandeltijd: circa 30 a 45 minuten*
Een totaal verzorgende behandeling voor uw voeten.

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van een freesmachine met nattechniek. Dit houdt in dat er een fijne waternevel over uw voeten wordt gespoten, wat zowel hygiënisch, als verkoelend werkt.

• Desinfecteren van de voeten
• Knippen, frezen en verzorgen van de nagels
• Verwijderen van eelt
• Behandeling van kloven en/of likdoorns (eeltpit/eksteroog)
• Behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels
• Ter afsluiting een verzorgende voetcrème

Basis Pedicure behandeling voor diabetici en reumatisch
Idem als Basis Pedicure behandeling. Alleen wordt er extra zorg besteed aan het voorkomen van voetproblemen.

BEHANDELING DIABETISCH /REUMATISCHE VOET

Behandeling zoals Basispedicure
Tijdens de behandeling voor diabetische/reumatische voet wordt er gebruik gemaakt van speciaal apparatuur, materiaal en verzorgingsproducten geschikt voor diabetische en reumatische voeten.
Voor deze behandeling kunt u vergoeding krijgen via uw zorgverzekeraar.

Diabetische voet
Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet' ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Houdt u er rekening mee dat uw eerste pedicure behandeling iets langer kan duren dan de bovengenoemde tijden.

COSMETISCHE VOETVERZORGING

Voet Spa – Behandeltijd circa 30 minuten
Een totale ontspanning van lichaam en geest. Deze behandeling is een weldaad en u voelt de energie weer terug in uw voeten stromen.

• Voetenbad
• Voet scrub
• Voetmasker
• Ontspannende korte voetmassage

Nagels lakken
Voor een fris en vrolijk uiterlijk met eventueel zelf meegenomen lak of
lak te koop bij Deja voet verzorging.

French pedicure met uv-Gel
(ook te gebruiken bij mycosenagels / schimmelnagels)
French Pedicure door middel van gel voor het verfraaien van de nagel, geeft een mooi verzorgd uiterlijk.

Voetmassage
Heerlijk ontspannende voetmassage met verwarmde olie van c.a 15 minuten.

Chineesevoet massage
Stimulerende massage van circa 20 minuten op de reflexzones
Verkwikkend en ontspannend.

 

NIEUW

 

Caption nagellak
http://www.handfeetcare.nl/wp-content/uploads/2014/12/caption-the-future-of-nailpolish-2-300x124.jpg
Nagels lakken voordat je naar bed gaat? ‘Even snel’ je nagels lakken zonder  beschadigingen?
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar CAPTION heeft het allemaal!
Makkelijk aan te brengen, supersnel droog, glanzend als een spiegel en blijft tot wel 9 dagen zitten!
En dat zonder uitharding in een lamp en thuis eenvoudig te verwijderen met elke willekeurige nagellakremover.


captionfolder1
Klik op de afbeelding om te vergroten.

captionfolder2
Klik op de afbeelding om te vergroten.

CAPTION is een lak gemaakt met de speciale LacQ3 technologie, een drievoudige polymer die de lak speciale eigenschappen geeft.

 • eigenschappen van gel
 • de meeste kleuren dekkend in één laag
 • supersnel droog
 • uitharding zonder UV of LED lamp
 • versterkt de nagels
 • super hoogglans
 • met gewone nagellakremover te verwijderen
 • tot soms wel 14 dagen onbeschadigd draaggenot (afhankelijk van de conditie van de eigen nagels en de omstandigheden)

Makkelijk aan te brengen en te verwijderen
CAPTION is aan te brengen als een gewone nagellak en is zelf levelend. De structuur is vergelijkbaar met een gellak. De speciaal ontworpen kwast zorgt ervoor dat je makkelijk, strak en in één beweging langs de nagelriemen kan lakken. CAPTION is makkelijk in secondes te verwijderen met normale nagellakremover zonder aceton.

Dekkende kleur
CAPTION nagellak is sterk gepigmenteerd waardoor de lak heel dekkend is. Dit betekent dat 70% van alle kleuren in één laag dekkend is. CAPTION heeft daarnaast een geweldige glans.

Superglans of matte look
CAPTION topcoat geeft de lak een superglans. Met de topcoat ‘mat’ wordt een matte look bereikt. En dan zijn er nog ‘top effects’ verkrijgbaar voor een heel andere look.

Droogtijd
3x sneller droog dan de traditionele lakken! Binnen 1 minuut aanraakbaar en in 12-15 minuten volledig uitgehard. Als dat geen LIVECHANGER is….

Hoe aan te brengen? 
Caption is makkelijker in gebruik van gewone nagellak, maar mag niet aangebracht worden op de bekende manier. De high-tech formule droogt daarvoor te snel. Maak daarom enkele minuten vrij voordat er één flesje wordt geopend, want de lakken zijn (echt!) al droog voordat dit is uitgelezen.

 1. Het lakpenseel strijkt makkelijker uit en is gevormd op de gemiddelde nagelriem (ovaal). Is ook dikker en breder, neemt daardoor meer lak op dan normaal.
 2. Na de opname van de lak niet teveel lak van het penseel afstrijken. Om het (gelachtig aanvoelende) product te laten levellen en problemen te voorkomen met de droogtijd, niet te droog werken. Bij te droog werken ontstaat streepvorming. 
  TIP: strijk het kwastje na het dippen slechts eenmaal licht af langs de flessenhals. Er blijft dan één kant van het kwastje nat. Gebruik de natte kant voor de applicatie. Groot nagelbed? Dan geen lak afstrijken. Voor de levelling is dan alle lak nodig.
 3. Het lakpenseel maakt een dekkende applicatie mogelijk in één aanzet. Één penseelstreek is voldoende. Met de kwast tippen en meervoudig strijken is ‘not done’, want dit geeft door de ultrasnelle droogtijd een slecht resultaat!
 4. Werk vanwege de snelle droogtijd ook niet per hand of nagel, maar lak alle 10 vingers achter elkaar door. Sluit na elke laag direct het flesje. Eerst de basecoat, dan de colorcoat en/of top effect, als laatste de topcoat. Breng altijd aan in combinatie met de base en topcoat, anders werkt de LacQ3 niet.
 5. Na het aanbrengen van één laag op 10 nagels is de coat niet helemaal droog, maar wél al klaar voor de volgende laag. Elke volgende laag kan dus worden aangebracht nadat alle 10 de nagels gelakt zijn. (Vandaar de aanwijzing niet per hand/nagel te werken.)
 6. Vóór het aanbrengen van de volgende laag éérst het flesje sluiten dat daarvóór is gebruikt. Laat het niet openstaan! Caption’s ultrasnelle droogtijd veroorzaakt dan stroperige dikke lak. Voorkom ook dat lak lekt over de rand van het flesje. Dat geeft problemen met de sluiting.Maak regelmatig de hals van uw flesjes nagellak schoon met remover om uitdroging van de nagellak te voorkomen. 

Het is aan te raden de nagels voorafgaand aan het lakken altijd eerst even (lichtjes) in model te vijlen en daarna te ontvetten met nagellakremover.

Stap 1. Breng Basecoat aan: de werkzame stoffen in deze basecoat maken de natuurlijke nagel tevens sterker en gezonder. De basecoat geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoont.
Sluit na elke laag lak direct het flesje om uitdroging te voorkomen!

Stap 2. Breng de gewenste kleur aan: één laag is bij de meeste kleuren meer dan voldoende door de zeer hoge kleurpigmentatie . Na de kleur kan eventueel worden gekozen voor een Top Effect om aan de kleur een feestelijk effect te geven.

Stap 3. Breng Topcoat aan: de topcoat kan al worden aangebracht als de kleur op alle 10 nagels is aangebracht. Zo snel droogt de lak. En heel bijzonder: er vindt geen kleurvermenging plaats. Uw topcoat blijft dus helder van kleur. De topcoat zorgt voor een spiegelglans en goede sealing. Droogt 3x zo snel als gewone nagellak.

Stap 4. Drying Drops. Sluit af met de Drying Drops (2 druppels per nagel) zodat het geheel nog sneller droogt…

Ik heb in de salon verschillende flesjes staan, dus u kunt het een keertje uitproberen. Voor € 10,00 lak ik uw nagels met dit nieuwe product (op afspraak i.v.m. tijdsplanning).

CAPTION nagellak kunt u hier bestellen. U kunt de lak afhalen maar het is ook mogelijk deze naar u op te sturen. U kunt dit aangeven in het vak ‘Opmerkingen’ bij het bestelformulier. Tip: Caption is ook leuk om cadeau te geven. Onderaan deze pagina vindt u een bestelformulier. Ik neem na ontvangst daarvan contact met u op.

Prijzen van de CAPTION:
> basecoat € 15,95
> topcoat € 15,95
> drying drops € 15,95
> top effects € 16,95
> nagellakken € 16,95

 


Déjà Voet is lid
van vakvereniging :


ProVoet

ProVoet
Brancheorganisatie
voor de Pedicure

Pedicure
  
Pedicure
 
Pedicure
 
Pedicure
 
Pedicure